På årsmøte i Svolvær 20. april ble det valgt et nytt styre hvor Trygve Steen i XXLofoten fortsetter som styreleder.
Se protokoll fra årsmøte med presentasjon av nytt styre.
På årsmøte i Svolvær 20. april ble det valgt et nytt styre hvor Trygve Steen i XXLofoten fortsetter som styreleder.
Se protokoll fra årsmøte med presentasjon av nytt styre.
Her finner du presentasjonene fra samlingen "Norge, et mekka for sjømatelskere" i Lofoten 19. - 21. april.
«Nordic Food in Tourism» er et 3-årig nordisk prosjekt (2019-2021) hvor målsetningen er å forstå hvilken betydning lokal/regional mat vi ha for morgendagens turister og tilreisende, med tanke på trender og forandringer. Prosjektet har til hensikt å samle kunnskap og innsikt bl.a. om matopplevelsens betydning for turistens totalopplevelse av/på et reisemål.
Reiselivsklyngen Innovative Opplevelser, sjømatklyngen NCE Aquaculture og De Historiske Hotel & Spisesteder inviterer til nettverkssamling om muligheter og forsterket samspill i Svolvær den 19. – 21. april 2022.
Reis Nord ønsker hjertelig velkommen til første del av kurset «Testing som metode». Webinaret foregår 24. februar mellom 09:00-12:00.
I april inviterer Reis Nord til workshop i «Digital historiefortelling» for reiselivet i Nord-Norge. Dette kurset er for deg som VET du bør være aktiv på sosiale media...men som likevel ikke får det til.